Opinie pacjentów - Klinika GlamSmile
853
page-template-default,page,page-id-853,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Opinie pacjentów

Artur Skweres

Profesjonalna obsługa... Bezapelacyjnie nr 1 w Poznaniu..

Arleta Kołodziej

Polecam Byłam dziś z moim synkiem na wizycie adaptacyjnej miła obsługa, dobre porady, ciepłe podejście do pacjenta

Ewelina M.

Gorąco polecam Panią Doktor. Jest bardzo dokładna i delikatna, z troską podchodzi do pacjenta, odpowie na każde pytanie. Pani doktor robi piękne wypełnienia w ząbkach, które w żaden sposób nie różnią się od naturalnych! Bardzo sympatyczna tworzy przemiłą atmosferę w gabinecie. Można jej zdecydowanie zaufać.

Ewelina

Pan Doktor to wspaniały człowiek. Poświęca dużo czasu, nie spieszy się nigdzie odpowiada na wszystkie pytania, jest uprzejmy, elokwentny, uśmiechnięty. Pomógł mi w moich zaburzeniach stawu skroniowo żuchwowego, jest w tym specjalistą. Przebadał mi mięśnie twarzy, przeprowadził szczegółowy wywiad, byłam naprawdę mile zaskoczona profesjonalizmem na najwyższym poziomie. Gabinet bardzo przyjemny, wszystkie Panie uśmiechnięte i kulturalne. Polecam z całego serca

isabell83

Pani doktor jest świetnym specjalistą. Odznacza się niesamowitą dokładnością, precyzją oraz poczuciem estetyki. Zawsze ma czas dla pacjentów. Jest konkretna i rzeczowa. Jestem zachwycona zarówno leczeniem jak i atmosferą jaka panuje w gabinecie. Polecam wszystkim serdecznie!

Michalina Silska

Profesjonalna obsługa i wspaniałe podejście. Dziękuję!

opinia glamsmile aleksandra royan

Aleksandra Royan

Najlepszy dentysta! Pani Doktor Beata Dobrowolska uratowała dziś moją wiarę, że isteniją jeszcze lekarze, którzy studiowali medycynę, żeby pomagać, a nie tylko wyciągać pieniądze na niepotrzebne procedury. Nigdy w swoim 30 - letnim życiu nie spotkałam się z takim ciepłem, spokojem i wiedzą u lekarza. Pani Doktor ze spokojem wytłumaczyła mi jak wygląda sprawa z moim zębem, bez pośpiechu pokazała mi wszystko na zdjęciu RTG, tak że wreszcie zrozumiałam jaki jest problem. Nigdy nie spotkałam się z takim podejściem u lekarza. Serdecznie polecam.

opinia glamsmile mmrewers

mmrewers

Powiem krótko: profesjonalizm w każdym względzie, świetne podejście do pacjenta, doskonała znajomność fachu, miła obsługa personelu pomocniczego i wysokiej klasy sprzęt i technologie. To wszystko sprawia, że od lat leczę się w tym gabinecie wraz z całą moją rodziną i gorąco polecam każedmu, kto nie znalazł jeszcze odpowiedniego dentysty. Gdy inni stomatolodzy rozkładali ręce nad moim problemem szczękowo - zębowym, doktor Marcinowski podszedł do sprawy fachowo, sprawnie i nie odesłał mnie do innego specjalisty, by umyć ręce od ewentualnego problemy. To się nazywa profesjonalizm przez wielkie "P". Polecam! Polecam! Polecam! Magdalena Rewers

Wiele cennych rzeczy każdy z nas pielęgnuje i chroni przed zniszczeniem. Miło jest każdemu z nas jeżeli inni nam w tym pomagają a serce unosi się wysoko z radości jeżeli efekty tej pomocy cieszą nasze oko. Takie właśnie refleksje czekają każdego pacjenta przyjętego i prowadzonego przez lekarzy gabinetu Twój Dentysta. Mimo iż jestem pedantycznie dokładny, spełniono tu wszystkie moje oczekiwania. Polecam gorąco i ze szczerego serca

Jacek D
21 czerwca 2013

Chciałabym serdecznie podziękować doktorowi za to, że dołączyłam do grona posiadaczy pięknych, białych zębów. Niedawno założyłam u dr Marcinowskiego licówki Glamsmile. Poprawiony został kształt i kolor zębów -bezboleśnie, fachowo, w expresowym tempie!:) dziękuję i pozdrawiam całą klinikę!

Karolina Sobkowiak:)
19 lipca 2013

Powiem krótko: profesjonalizm w każdym względzie, świetne podejście do pacjenta, doskonała znajomność fachu, miła obsługa personelu pomocniczego i wysokiej klasy sprzęt i technologie. To wszystko sprawia, że od lat leczę się w tym gabinecie wraz z całą moją rodziną i gorąco polecam każdemu, kto nie znalazł jeszcze odpowiedniego dentysty. Gdy inni stomatolodzy rozkładali ręce nad moim problemem szczękowo – zębowym, dokotor Marcinowski podszedł do sprawy fachowo, sprawnie i nie odesłał mnie do innego specjalisty, by umyć ręce od ewentualnego problemy. To się nazywa profesjonalizm przez wielkie „P”. Polecam! Polecam! Polecam

Magdalena Rewers
21 listopada 2013

Pan Doktor Marcinowski to wspaniały człowiek. Poświęca dużo czasu, nie spieszy się nigdzie odpowiada na wszystkie pytania, jest uprzejmy, elokwentny, uśmiechnięty. Pomógł mi w moich zaburzeniach stawu skroniowo żuchwowego, jest w tym specjalistą. Przebadał mi mięśnie twarzy, przeprowadził szczegółowy wywiad, byłam naprawdę mile zaskoczona profesjonalizmem na najwyższym poziomie. Gabinet bardzo przyjemny, wszystkie Panie uśmiechnięte i kulturalne. Polecam z całego serca

Ewelina
26 stycznia 2016

Opinie pacjentów

Wszystkie poniższe wpisy można przeczytać w oryginale w naszej Księdze Opinii w siedzibie kliniki.

5 Star Treatment (Large)

,,Pan Doktor Marcinowski to wspaniały człowiek. Poświęca dużo czasu, nie spieszy się nigdzie odpowiada na wszystkie pytania, jest uprzejmy, elokwentny, uśmiechnięty. Pomógł mi w moich zaburzeniach stawu skroniowo żuchwowego, jest w tym specjalistą. Przebadał mi mięśnie twarzy, przeprowadził szczegółowy wywiad, byłam naprawdę mile zaskoczona profesjonalizmem na najwyższym poziomie. Gabinet bardzo przyjemny, wszystkie Panie uśmiechnięte i kulturalne. Polecam z całego serca :)" Ewelina,

 

,,Powiem krótko: profesjonalizm w każdym względzie, świetne podejście do pacjenta, doskonała znajomność fachu, miła obsługa personelu pomocniczego i wysokiej klasy sprzęt i technologie. To wszystko sprawia, że od lat leczę się w tym gabinecie wraz z całą moją rodziną i gorąco polecam każdemu, kto nie znalazł jeszcze odpowiedniego dentysty. Gdy inni stomatolodzy rozkładali ręce nad moim problemem szczękowo - zębowym, dokotor Marcinowski podszedł do sprawy fachowo, sprawnie i nie odesłał mnie do innego specjalisty, by umyć ręce od ewentualnego problemy. To się nazywa profesjonalizm przez wielkie "P". Polecam! Polecam! Polecam! " Magdalena Rewers, 21.11.2013

 

,,Chciałabym serdecznie podziękować doktorowi za to, że dołączyłam do grona posiadaczy pięknych, białych zębów. Niedawno założyłam u dr Marcinowskiego licówki Glamsmile. Poprawiony został kształt i kolor zębów -bezboleśnie, fachowo, w expresowym tempie!:) dziękuję i pozdrawiam całą klinikę!" Karolina Sobkowiak:), 19.07.2013

 

„Wiele cennych rzeczy każdy z nas pielęgnuje i chroni przed zniszczeniem. Miło jest każdemu z nas jeżeli inni nam w tym pomagają a serce unosi się wysoko z radości jeżeli efekty tej pomocy cieszą nasze oko. Takie właśnie refleksje czekają każdego pacjenta przyjętego i prowadzonego przez lekarzy gabinetu Twój Dentysta. Mimo iż jestem pedantycznie dokładny, spełniono tu wszystkie moje oczekiwania. Polecam gorąco i ze szczerego serca”. Jacek D. Poznań, 21.06.2013

 

,,Przyszedłem z ogromnym bólem zęba! Pan doktor zajął się mną bardzo dokładnie i profesjonalnie i ból szybko ustąpił. W gabinecie czysto i schludnie gorąco polecam tego specjalistę." Łukasz A., 06.01.2013

 

,,Niedawno miałem duży problem, ze względu na ułamanie się części zęba. Od urodzenia nie miło wspominałem wizyty u stomatologów, więc miałem duże obawy przed zabiegiem. Po raz pierwszy jednak wyszedłem od stomatologa tak zadowolony! Lekarz bardzo pewny w swoich czynach, widać że to co robi to nie tylko praca, ale też pasja dla niego. Dodatkowo jestem bardzo zadowolony z efektu końcowego, gdyż nie myślałem że tak dobrze można było odtworzyć ułamany ząb. Rzadko się zdarza spotkać takiego specjalistę. Serdecznie polecam również bojących się dentystów!!" RW, 05.01.2013

 

,,Bardzo profesjonalnie przeprowadzone leczenie protetyczne. Nie dość że wyglądam tak, że wszyscy się zachwycają moimi zębami to jeszcze kompletnie minęły mi bóle głowy, z którymi walczyłem od ponad 5 lat. Muszę przyznać, że wydawało mi się, że będzie to niemożliwe. A jednak okazało się, że tak. Przy tym bardzo miła atmosfera w gabinecie, punktualność i elastyczność w dopasowywaniu się do mojegu terminarza. Szczerze polecam." Marcin P., 25.12.2012

 

„Jestem zachwycona sposobem montowania implantów. Jest to zabieg nie pozostawiający żadnych ujemnych skutków”. Jadwiga J. Poznań, 27.02.2012

 

„Przywitanie w gabinecie Twój Dentysta ciepłe i serdeczne. Rozmowa z lekarzem rzeczowa-miła, do rozładowania stresu się przyczyniła. Asystencie choć swoje role znają, do pacjenta często się uśmiechają. Strach przed zabiegiem zjadłem starymi zębami, teraz chwalę się białymi perełkami. Choć przecież nie ukrywam tego, po zabiegu trochę, troszeczkę bolało, to dla poprawy wyglądu mojego uzębienia cierpieć się opłacało. Podziękowania szczere składam za profesjonalizm.” Mieczysław K. Poznań, 22.02.2012

 

„Przyznaję, że na początku moje wrażenie co do poprawy zgryzu poprzez ‚niewielkie szlifowanie zębów’ było sceptyczne. Jednak zdecydowałam się zaryzykować i poddać się w/w zabiegowi. I naprawdę zaskutkowało! Poprzez ‚małe czary-mary’ moje wszystkie zęby nagle zaczęły ze sobą kontaktować. Dlatego proszę zaufać Panu Doktorowi i dać sobie pomóc, a efekt na pewno będzie zadowalający". P.S. A co najważniejsze – to nic nie boli!!!”. Kasia J-W. Poznań, 01.06.2010

 

„Po raz pierwszy kontakt zębów, a zgryz nigdy nie był tak swobodny. Nie przypuszczałam, że poprawa zgryzu ma tak ogromny wpływ na stan uzębienia, pojawiające się ubytki, których wcześniej wydawało się być mnóstwo, a była to kwestia wady zgryzu. Serdecznie polecam.” Maria K. Poznań, 30.04.2010

 

„Serdecznie dziękuję za ekwilibrację szczęki. Obecnie nie odczuwam bólu w karku. Zęby są zupełnie inaczej ułożone. Powstał tzw. ‚luz’, który pozwala inaczej operować szczęką. Ruchy są bardziej płynne, brak tzw. zgrzytania zębów. Zabieg prosty, bezbolesny i bardzo skuteczny. Niestety nieprzeprowadzany w innych gabinetach dentystycznych. Z wyrazami szacunku.” Tomasz W. Poznań, 12.04.2010

 

„Dzisiaj byłem na zabiegu i dostałem 3 implanty jednocześnie i w ogóle nic nie bolało mnie. Ja nawet spałem podczas zabiegu. I po zabiegu jadę od razu do Berlina. Jestem bardzo zadowolony, jak Państwo Marcinowscy leczą. Nasz cała rodzina jeździ już kilka lat do Twój Dentysta.” Rudiger Sch. Poznań, 08.07.2009

 

„Mój list dla zachęcenia wszystkich, którzy chcą wszczepić implanty, ale się boją. Ja strasznie (!) się obawiałam zabiegu wszczepienia implanta (dolna lewa i prawa szóstka). Bałam się bólu podczas zabiegu, bólu po zabiegu i procesu gojenia. W rzeczywistości: 1. Czułam tylko dyskomfort zastrzyku ze znieczuleniem. 2. Zabieg był ABSOLUTNIE bezbolesny i przebiegł szybko, sprawnie. 3. Po zabiegu wzięłam tylko jedną Pyralginę. 4. Nie spuchła mi twarz, nic mnie nie bolało. Po 4 tygodniach absolutny spokój. 5. Dziąsła bardzo dobrze się goją i jest OK! Naprawdę polecam zabieg wszczepienia implantów jeżeli Państwo rozważacie taką możliwość. Ja się cieszę, że technologia jest tak zaawansowana, że nie muszę się martwić o przyszłość moich zębów. Pozdrawiam i powodzenia.” Agnieszka W.

 

„Strach bardzo mnie paraliżował przed wyrwaniem zęba, ale znieczulenie i miła i fachowa obsługa zlikwidowały strach i dziś wiem, iż nie warto  bać się dentysty. Dziękuję.” Wioletta

 

„Strach paraliżował mnie przed i w trakcie, ale to był tylko strach – bólu nie było wcale – dziękuję” Renata, Poznań, 11.04.2007

 

„Dziękuję za usunięcie (naprawdę) zęba. Troszkę bolało, ale już nie pamiętam! Dziękuję jeszcze raz!”

„Po prostu rewelacja!!! Nigdy wyrwanie zęba nie było tak sympatyczne. W tym gabinecie to prawdziwa przyjemność. Nawet dla takiego tchórza jak ja. Jesteście fantastyczni!” Marcin K. Poznań, 27.01.2003

 

„Dziękuję bardzo za miłą, serdeczną pomoc. Po raz pierwszy w życiu spotkałam się z tak wspaniałą pracą stomatologa.” Anna R. Poznań, 16.07.2002

Dodaj Swoją opinię

Pole wymagane

Może też być samo Imię lub Imię z Miastem
Email nie będzie publikowany. Jest on tylko dla nszej informacji i wiarygodności opinii.
Napisz co o nas sądzisz. Dziękujemy 🙂
Na ile gwiazdek oceniasz naszą klinikę?
ocena
4.7 / 5